dissabte, 7 d’abril de 2012

ANC - Anunci propera manifestació 11 Setembre 2012 !TOTS UNITS FEM FORÇA!!! VISCA LA TERRA LLIURE!!!


//*//

5 comentaris:

 1. Estic d'acord amb tot el que es diu al video, però sempre s'oblideu d'una part molt gran del país, com són les balears i el PAíS VALENCIÀ.

  NOSALTRES TAMBÉ VOLEM SER LLIURES I VOLEM PAÏSOS CATALANS!

  VISCA LA TERRA, I VISCA LA INDEPENDÈNCIA.
  I VISCA L'ESTAT CATALÀ!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Nosaltres els catalans, sempre pensen que el País Valencià es part nostra, germà, units per una història i llengua comunes. Ara bé, jo vaig viure a València uns mesos, i vaig quedar trasvalsada de la mania que ens arriben a tenir. Més que a Madrid i tota Castella juntes. Impressionant, inexplicable!!

   Elimina
 2. I tant, ainaserra, nosaltres també som partidaris d'uns Països Catalans en el seu conjunt lliures, i ens encantaria (no només a nosaltres, sinó a tots els independentistes) que poguéssim fer el camí cap a la independència tots junts i amb esperit de País conjunt... Però llastimosament els governs i una majoria popular en el País Valencià i ses Illes no ho volen.

  Però nosaltres sempre us donarem suport a tots els independentistes perquè formeu part del nostre Estat Català i perquè algun dia podem parlar amb joia d'uns Països Catalans germans i unificats, que viuen amb pau total i estimació entre els seus conciutadans.

  LLIBERTAT PER ALS PAÏSOS CATALANS! //*//

  ResponElimina
 3. Hola, tinc una pregunta.

  Una amiga em va comentar que per el 11 de setembre surten autobusos que van cap a Barcelona. Jo sóc de Mataró i voldria saber si aqui també en surten, desde a on i a quina hora. Si em poguessiu facilitar la informació estaria molt agraïda. Gràcies.

  Força a tots que ho aconseguirem!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, a Mataró, per a la gent com jo que no va en autobus, s'ha fet una quedada a les 13:30 el dia 11, a l'estació de Renfe. Molta força!!!

   Elimina