dimecres, 23 de maig de 2012

El Barça rectifica amb les samarretes. Rectificarà Aguirre?


Ahir les xarxes socials estaven revolucionades en saber que la segona equipació del F.C. Barcelona  constaria d'una samarreta taronja que degrada a un color groc (de dalt a baix), i d'uns pantalons també taronges (segons el diari Gol). Aquest disseny recordava a la bandera espanyola i, per això, va ser tant criticada. Però avui, el Barça a presentat la verdadera equipació que consta de la mateixa samarreta que degrada de taronja a groc, però amb els pantalons i les mitges també grogues. Però tot i que ja no té cap mena de semblança amb la bandera de cap Estat Opressor, segueix sense ser del gust de l'afició culé. 

Segona Equipació Barça 2012-13 prevista, ahir, pel Diario Gol
Primera i Segona Equipació del Barça 2012-13
Però abans d'estrenar aquesta nova samarreta, al Barça li queden dos partits molt importants.

Portada del 9 Copa de les Nacions (Cat i EH)
El primer és contra l'Athletic, el de Copa del Rei. Sí, sí! És aquest partit que si fos per Aguirre, Presidenta de la Comunidad de Madrid, es jugaria sense ningú a les grades per evitar LA GRAN XIULADA a l'himne i al Rei (sigui o no al camp) i a la seva família (+info esport3). Però Alfred Bosch, portaveu d'ERC al Congrés, ha replicat que "Aguirre sí que mereix ser xiulada" i ha subratllat que "Volem la Independència de Catalunya i que els nostres esportistes puguin desfilar sota bandera pròpia" (+info elpunt). I també les Plataformes ProSeleccions Catalanes i Basques escalfen l'ambient animant a tothom a reclamar l'oficialitat d'ambdues seleccions (+info elpunt). 
I d'aquí en surt una clara reflexió: l'Estat Espanyol, l'Estat de les prohibicions, l'Estat de la NO-Llibertat d'Expressió, l'Estat de l'Opressió i la Repressió; i el Poble Català i el Poble Basc, els pobles de la llibertat d'expressió i de les ganes de decidir per si sols.

L'altre partit que disputarà el Barça abans de canviar de samarretes, és al cap de dos dies del de Copa i s'haurà d'enfrontar a l'actual millor equip del món. Ni més ni menys que el Futbol Club Barcelona. El diumenge 27 tindrem l'oportunitat de veure com l'actual Barça de Pep Guardiola s'enfronta al futur Barça de Tito Vilanova, i a més a més, serà un partit que reafirma un dels valors més grans del Futbol Club Barcelona, la solidaritat. I és que aquest partit servirà per recaptar fons per a la Marató per la Pobresa de TV3 i Catalunya Ràdio.

En aquest petit País, i ha un Club molt gran, un Club que és Més que un Club!
Visca el Barça i visca Catalunya!

PGJ94.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada