dilluns, 21 de maig de 2012

Ensenyament? Cultura? Música? No cal, oi?...

Si em preguntessin quins tres àmbits no retallaria (o quins són els que haurien de patir menys retallades) contestaria sense pensar-m'ho gaire 'Educació, Sanitat i Cultura'. I ves per on, és justament per on han començat a retallar, i amb ganes i il·lusió, els de dalt.
A veure qui és l'il·luminat que se li acudiria retallar en 'Defensa'? A veure qui és l'il·luminat que deixaria de construir AVEs, aeroports i autopistes que no van enlloc i que no fa servir ningú? No home, no! Això seria demanar massa...

Els 7 km de recorregut des
d'Alguaire a Almenar

Avui he llegit al 324.cat que aquest cap de setmana, i sense inauguració oficial, Foment ha obert l'únic tram construït de l'A-14, l'autovia que hauria d'unir Lleida amb la Vall d'Aran. Són 7 quilòmetres de recorregut entre Alguaire i Almenar. Una infraestructura nova, que ha costat 37 milions i que no té continuïtat ni pel nord ni pel sud.


I també he llegit al bloc de l'Escola de Música i Conservatori de Vic que la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha decidit retallar un 61% l'aportació del Departament d'Ensenyament als Ajuntaments per mantenir les Escoles Municipals de Música i insta, d'aquesta manera, a que les abandonin a la iniciativa privada.
I a això cal sumar-hi totes les retallades en Educació i Cultura, que ja fa temps que es duen a terme.


Vist això (i tot el que està passant últimament), convido a tothom que senti necessitat de preservar l'Ensenyament Públic en aquest País, a manifestar-se a la Vaga de demà 22 de Maig!PGJ94.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada