divendres, 15 de juny de 2012

Nou diari digital: SomQuiSom.cat

SomQuiSom grupsom@gmail.com
22 de maig


per a usuari

Hola Martí!
Hem rebut la teva resposta al nostre formulari per fer-te col·laborador del SomQuiSom.

Considerem que els col·laboradors que estem aconseguint arreu dels Països Catalans permetran al nostre projecte sense ànim de lucre convertir-se en un referent informatiu independent al nostre país, d'aquesta manera presentar una alternativa als mitjans de comunicació actuals.
També ens permetran oferir informació d'arreu dels Països Catalans, sense centrant-nos només amb el principat. Podrem oferir notícies i opinió més properes als lectors, el SomQuiSom el fem entre tots!

Tu, ja t'has convertit en col·laborador. I això, què vol dir?
  • Pots enviar notíciesarticles d'opinió i proposar qualsevol cosa a través del formulari de contacte.
  • Si mai presencies una notícia de primera mà, ens ho pots comunicar, a través d'aquí o en breu engegarem el grup del Facebook. És important complementar les notícies presenciades amb material multimèdia, ja sigui vídeo o imatges.
  • Pots proposar a més gent que s'uneixi a la xarxa de col·laboradors, volem ser més per ser més propers de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó!
  • Qualsevol notícia que afecti directament la teva zona, ens posarem en contacte amb tu per contrastar-la i aprofundir-hi una mica més!
  • Si coneixes a algú que tingui una empresa o un negoci que vulgui anunciar-se, li pots enviar aquest enllaç.
Aquest és el missatge que fa poc em va enviar l'equip del SomQuiSom, un nou diari digital creat recentment que, com el Nació Digital però en menor mesura, dóna informació dels esdeveniments polítics i independentistes del nostre país. Pel que sembla, està destinat a tots aquells qui vulguin participar-hi; tothom hi pot enviar notícies o bé articles d'opinió. Quan jo vaig saber d'aquest nou diari de seguida em van venir ganes de fer-me'n col·laborador i poder enviar-hi escrits meus, ja que, com podeu veure, està molt relacionat amb els interessos principals pels quals vam obrir aquest bloc.

Així que algun dia podreu llegir una not´cia o article d'opinió que jo enviï al SomQuiSom! Mentrestant seria interessant llegir la seva última publicació...

Alfred Bosch mostra una estelada al Congrés en defensa dels Països Catalans

Política //
El diputat d’ERC-Reagrupament al Congrés dels Diputats Espanyol Alfred Bosch ha exhibit una estelada davant de tots els diputats de l'hemicicle, amb majoria clara de PP i PSOE, en el transcurs del debat sobre les xiulades als himnes dels camps de futbol. I és que la monumental xiulada que seguidors de l'Athlètic de Bilbao i Barça van oferir a la monarquia i a l'himne espanyol ha desfermat l'ira de l'espanyolisme ranci que rau en el PP i el PSOE.
David Serra, diputat popular valència, que ha declarat que "els mapes dels Països Catalans als camps són violents contra València", obviant la veritable violència que l'ocupació espanyola està imposant a les Illes Balears i a València, destruint-ne la llengua, la història, la cultura, el territori i la identitat.  en el transcurs d’un debat per les xiulades als camps de futbol.
Bosch, en resposta a Serra ha respost mostrant l'emblema dels anhels de llibertat del poble català, una estelada blava amb l'estel blanc, fet que ha encès els ànims dels diputats del PP. "Visca els Països Catalans lliures i independents! L'estelada és la bandera de la llibertat, de la justícia, en la que s'hi poden afegir les persones que tinguin el mateix desig".Sembla com si l'Alfred estigués penjant la roba, eh! Que es facin fotre, els que no els hi agradi!


Martí Guallar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada