dimecres, 21 de novembre de 2012

#debatTV3

Diumenge vam presenciar el debat electoral més vist de la història de TV3 i que, a més a més, va ser Trending Topic Mundial a Twitter durant molta estona. I això, és perquè estem davant de les eleccions més importants de la història del nostre poble. Perquè depenent dels resultats, Catalunya seguirà un camí o un altre.

Fotografia dels 7 candidats amb representació parlamentària abans
del debat de diumenge a TV3. De dreta a esquerra: Artur Mas (CiU),
Pere Navarro (PSC), Alícia Sánchez-Camacho (PP), Joan Herrera (ICV),
Oriol Junqueras (ERC-CatSí), Albert Rivera (C's) i Alfons López (SI). 

Artur Mas va demostrar ser un gran jugador de tennis, es va dedicar a tornar totes les pilotes que li llançaven Navarro, Camacho, Herrera i Rivera, però sense entrar en terreny perillós. Molt correcte.
Pere Navarro estava totalment fora de joc: insegur i absent. Ni ell sap defensar el federalisme que proposa el PSC i que té el PSOE en contra. Entrant en discussions absurdes amb Camacho.
Alícia Sánchez-Camacho es va dedicar a fer cultura de la por, a barallar-se amb tothom, interrompent la resta de candidats quan ella volia.
Joan Herrera va defensar el dret a decidir però va centrar tots els seus esforços a retreure a Mas les polítiques socials i econòmiques que ha seguit aquests dos anys. Gens constructiu, sense propostes.
Oriol Junqueras es va abstenir d'entrar en baralles de pati d'escola. Parlava quan li tocava i sense interrompre els altres, fent propostes clares, concretes i concises. Va parlar de la independència com a mitjà per tenir un nou país millor socialment i econòmicament.
Albert Rivera va parlar de la classe política com si no en formés part amb un discurs massa populista. Molt negatiu i demagog. 
Alfons López Tena va anar de més a menys. Va centrar el seu discurs en la independència. Va seguir el joc a Navarro, Camacho i Rivera entrant en discussions absurdes. Es va encarar amb el moderador reiteradament (poc intel·ligent per part seva), li fallen les formes.


Després d'aquesta valoració crec que el vencedor de la nit va ser Oriol Junqueras i que el derrotat va ser Navarro. Potser és que ERC-CatSí substituirà al PSC com a cap d'oposició? Aquest diumenge 25N, jo votaré Esquerra Republicana de Catalunya - CatalunyaSí!PGJ94.
@girbaldel94

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada